Supported byspot_img

Srbija: Za projekat Jadar...

Ako postoji šansa da se ruda litijuma prerađuje na mestu gde se i...

Serbia Energy Android aplikacija

Android aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje sa...

Serbia Energy Aplikacija

Ios apple aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje...

Srbija: Za “zeleni dogovor”...

Srbija ubrzano razvija projekte zelene energije, poručuju iz Vlade. Za stabilno finansiranje računa...
HomeAktuelnosti iz EnergetikeNIS usvojio izveštaj...

NIS usvojio izveštaj o poslovanju za 2010.

Supported byspot_img
Supported byspot_img

 

Upravni odbor Naftne industrije Srbije (NIS) usvojio je danas izveštaj o poslovanju za 2010. godinu u kojoj je profit kompanije iznosio 16,5 milijardi dinara.

Kako se navodi u saopštenju, Upravni odbor NIS-a je na današnoj sednici doneo i odluku o sazivanju treće redovne godišnje sednice Skupštine akcionara, koja će se održati 21. juna 2011. godine.

Upravni odbor je predložii da revizorska kuća Prajvoterhaus Kupers (PricewaterhouseCoopers) iz Beograda bude revizor finansijskih izveštaja NIS-a za 2010. godinu, a tu odluku bi trabalo da potrvdi Skupština akcionara.

Članovi Upravnog odbora NIS-a usvojili su i izveštaj o usklađenosti principa poslovanja društva s Kodeksom korporativnog upravljanja kompanije u periodu od juna 2010. do aprila 2011. godine.

Pored toga, ističe se, članovi Upravnog odbora razmatrali su način primene Strategije razvoja NIS-a i plan ostvarivanja strateških ciljeva kompanije za period 2011, 2013. i 2020. godine.

Upravni odbor je usvojio finansijski izveštaj i izveštaj o poslovanju za prvi kvartal 2011. godine, navodi se u saopštenju.

Izveštaj o poslovanju NIS-a u prva tri meseca ove godine biće predstavljen u ponedeljak 16. maja na Beogradskoj berzi.

Ruski Gaspromnjeft je većinski vlasnik NIS-a od februara 2009. godine.

Izvor beta.rs

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Nastavite sa čitanjem

Crna Gora: Prve aukcije za OIE tek 2025.

Ministarstvo kapitalnih investicija je u julu 2022. godine saopštilo da Crna Gora planira, uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), da pokrene program za uspostavljanje aukcija za obnovljive izvore energije. Iako su gotovo sve države u okruženju...

Region JIE: Cena gasa na berzi CEEGEX u nedelju dostigla 37 evra po MWh

Prosečna ponderisana cena prirodnog gasa na dan unapred tržištu regionalne berze CEEGEX u nedelju 10. decembra dostigla je 36,97 evra po MWh. Tokom radne nedelje cene su iznosile od 37,4 do 40,2 evra po MWh. Na tržištu unutar dana CEEGEX,...

Zapadni Balkan: Koliko region zaostaje u zelenoj tranziciji

I zemlje Zapadnog Balkana prate evropske ciljeve i planiraju da do sredine veka postanu ugljenično neutralne. EU je namenila paket pomoći vredan devet milijardi evra kako bi se državama zapadnog Balkana pomoglo da ostvare ciljeve iz Zelene agende. Uz strateške...
Supported byspot_img
error: Content is protected !!