Supported byspot_img

Srbija: Za projekat Jadar...

Ako postoji šansa da se ruda litijuma prerađuje na mestu gde se i...

Serbia Energy Android aplikacija

Android aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje sa...

Serbia Energy Aplikacija

Ios apple aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje...

Srbija: Za “zeleni dogovor”...

Srbija ubrzano razvija projekte zelene energije, poručuju iz Vlade. Za stabilno finansiranje računa...

NIS kartica za gorivo – vaš lični “veb kabinet”

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Naftna industrija Srbije predstavila je na 49. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu novu kompanijsku karticu za gorivo, koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

Nova NIS-ova kartica je namenjena firmama i koristi se na više od 450 pumpi za kupovinu svih vrsta derivata. Reč je o unapređenoj varijanti kompanijske kartice za gorivo iz 2007. godine.

Svaka kartica je zaštićena PIN kodom, što obezbeđuje bezbedno elektronsko plaćanje. Unapređena kartica za gorivo usklađena je sa novim vizeuelnim identitetom kompanije.

NIS će u drugoj polovini 2011. godine omogućiti korišćenje NIS kartice i u pograničnim oblastima zemalja u okruženju, kao i na teritoriji Rusije i u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza.

Na štandu NIS-a je tom prilikom uručena donacija u vidu NIS kartice u vrednosti od 250.000 dinara predstavniku Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka. Ova donacija deo je NIS-ovog programa društvene odgovornosti kompanije koji je orijentisan na podršku i pomoć socijalnim kategorijama kojima je ona najpotrebnija.

NIS a. d namerava da postane lider na regionalnom tržištu. Za ostvarenje ovog cilja potrebno je obezbediti stabilan rast proizvodnje, povećati efikasnost, obezbediti visok nivo socijalne i ekološke odgovornosti, kao i poštovanje savremenih standarda.

-Jedan od prioritetnih zadataka NIS-a je razvoj maloprodajnog poslovanja. U tom cilju započeta je rekonstrukcija i izgradnja novih benzinskih stanica, na maloprodajne objekte se plasiraju derivati evro kvaliteta, proizvedeni u domaćim rafinerijama. Viši kvalitet usluge bitan je aspekt razvoja maloprodajnog poslovanja koji se postiže i ponudom savremenih načina plaćanja, kaže Aleksandar Makarevič, direktor Sektora prodaje korporativnim klijentima.

Unapređena, modernizovana verzija kompanijske „Kartice za gorivo“ omogućava viši kvalitet usluge u sveri maloprodajnog poslovanja sa pravnim licima. Ovaj novi korporativni sistem bezgotovinskog plaćanja, zasniva se na korišćenju prednosti veb tehnologije i elektronskog poslovanja.

Uvođenje novog provajdera, omogućiće korisnicima kartice da putem ličnog “veb kabineta“ ostvaruju uvid u transakcije, prate potrošnju u on lajn režimu i vrše aktivnu kontrolu troškova.

Nove kartice su i smanjenje i optimizacija troškova poslovanja, smanjenje knjigovodstvene administracije uz potpunu kontrolu transportnih troškova, sigurnost korišćenja elektronskog načina plaćanja, detaljno izveštavanje o ostvarenim transportnim troškovima, mogućnost limitiranja poslovnih troškova zaposlenih u skladu sa poslovnom politikom.

Izvor mcp.rs

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Nastavite sa čitanjem

Srbija: Zlatna groznica u najčistijem delu zemlje

Projekat rudnika zlata u Homolju u kom je bilo najavljeno korišćenje cijanida barem je privremeno sprečen, ali aktivisti upozoravaju na njegov mogući povratak u igru i rizike od samih geoloških istraživanja. “Donosioci odluka” ne razumiju da će zbog klimatske...

Srbija: Korišćenje pepela i gipsa štedi novac

Za razliku od sveta, korišćenje pepela, šljake i gipsa - najzastupljenijih sekundarnih materijala u Srbiji je nedovoljno. Ovaj problem mogao bi se rešiti uspostavljanjem operatera, koji bi centralizovano upravljao plasmanom pepela, rečeno je na Međunarodnoj stručnoj konferenciji „Pepeo, šljaka,...

BiH mora trajno da zaštiti Gornju Neretvu

Konkretni koraci ka suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesionih ugovora za planirani projekat HES “Gornja Neretva”, HE “Glavatičevo” i HE “Bjelimići”, kao ni adekvatnoj zaštiti kompletnog sliva gornje Neretve nisu poduzeti i neophodno je da BiH ubrza procese...
Supported byspot_img
error: Content is protected !!