Supported byspot_img

Srbija: Za projekat Jadar...

Ako postoji šansa da se ruda litijuma prerađuje na mestu gde se i...

Serbia Energy Android aplikacija

Android aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje sa...

Serbia Energy Aplikacija

Ios apple aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje...

Srbija: Za “zeleni dogovor”...

Srbija ubrzano razvija projekte zelene energije, poručuju iz Vlade. Za stabilno finansiranje računa...
HomeAktuelnosti iz Energetike„Građevinijada“ i „Elektrijada“...

„Građevinijada“ i „Elektrijada“ u MK Mountain Resort-u

Supported byspot_img
Supported byspot_img

 

Studenti i diplomci građevinskih i elektrotehničkih fakulteta sa područja Balkana susreće se na Kopaoniku, dok će domaćin čitave manifestacije biti MK Mountain Resort. Susret studenata sa građevinskih i srodnih fakulteta „Građevinijada“ održava se od 3. do 8. maja, dok će studenti elektrotehničkih fakultata u poseti Kopaoniku biti od 20. do 25. maja.

Nakon pet godina, domaća destinacija, Kopaonik je u oštroj konkurenciji izabrana za održavanje studentskih skupova. Za studentsko okupljanje na našoj planinskoj lepotici presudili su odličan položaj, brojne mogućnosti koje prirodno okruženje nudi, kao i izuzetno visok nivo usluge u objektima MK Mountain Resort-a.

-Biće nam zadovoljtsvo da ugostimo studente prestižnih fakulteta sa celog Balkana i obezbedimo im sve neophodne uslove da uspešno održe svoju veliku manifestaciju – izjavio je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resort.

MK Mountain Resort po završetku zimske sezone beleži 70.000 noćenja, što je za preko 30% više u odnosu na prošlogodišnju ski sezonu. Jedan od razloga za bolju popunjenost u odnosu na proteklu skijašku sezonu, pored podizanja nivoa usluga, svakako je i činjenica da je MK Mountain Resort korigovao cene, čak i do 35% u određenim terminima.

Uzlazna linija posećenosti MK Mountain Resort-a nastavila se i tokom aprila meseca kada je broj ostvarenih noćenja bio petostruko veći u odnosu na isti period prošle godine. Popunjenost tokom proteklih praznika u MK Mountain Resortu je bila preko 70%, što predstavlja 85% ukupnog broja turista koji je boravio na Kopaoniku.

Kvaliteni i raznovrsni sadržaji MK Mountain Resorta i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi idealni su za organizaciju kongresa, konferencija, seminara, teambuildinga, studentskih susreta, kao i sportskih priprema.

Izvor mcp.rs

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Nastavite sa čitanjem

Zapadni Balkan: Koliko region zaostaje u zelenoj tranziciji

I zemlje Zapadnog Balkana prate evropske ciljeve i planiraju da do sredine veka postanu ugljenično neutralne. EU je namenila paket pomoći vredan devet milijardi evra kako bi se državama zapadnog Balkana pomoglo da ostvare ciljeve iz Zelene agende. Uz strateške...

Srbija: Mol najavljuje novu dual fuel tehnologiju

Kompanija MOL Serbia učestvovala je ove godine na LookUp 2 konferenciji na Kopaoniku kako bi prenela iskustva koja MOL Grupa godinama gradi na polju zelene energije i održivog snabdevanja naftnim derivatima u regionu CIE čiji deo je i Srbija. Generalni...

Region: Izvoz uglja iz Republike Srpske za EPS pod oznakom “poverljivo”

Kako i od koga Elektroprivreda Srbije (EPS) uvozi ugalj iz bh. entiteta Republika Srpska? Kada to pitate najveću državnu energetsku kompaniju u Srbiji, odgovaraju da su te informacije "poverljive". EPS je odbio da Radiju Slobodna Evropa (RSE) dostavi podatke o...
Supported byspot_img
error: Content is protected !!