Supported byspot_img

Srbija: Za projekat Jadar...

Ako postoji šansa da se ruda litijuma prerađuje na mestu gde se i...

Serbia Energy Android aplikacija

Android aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje sa...

Serbia Energy Aplikacija

Ios apple aplikacija za Serbia Energy Vesti je online i dostupna za preuzimanje...

Srbija: Za “zeleni dogovor”...

Srbija ubrzano razvija projekte zelene energije, poručuju iz Vlade. Za stabilno finansiranje računa...
HomeAktuelnosti iz Energetike"Petrol" otvorio novu...

“Petrol” otvorio novu benzinsku pumpu u Vršcu

Supported byspot_img
Supported byspot_img

Slovenačka naftna kompanija “Petrol” otvorila je šestu benzinsku stanicu u Srbiji i tako nastavila širenje maloprodajne mreže u našoj zemlji, saopšteno je iz te kompanije.

Benzinska stanica je otvorena u Vrbasu, u skladu sa poslovnom odlukom grupe “Petrol” o širenju prodajnih kapaciteta u regionu jugoistočne Evrope.

Novootvorena “Petrolova” benzinska pumpa u Konvojskoj bb je rekonstruisana nakon preuzimanja od bivšeg vlasnika i ugrađen je savremeni sistem za točenje goriva i zaštitu životne sredine na tom objektu, navodi se u saospstenju i dodaje da će prvih 300 kupaca goriva dobiti prigodne poklone.

Ta benzinska stanica vozačima nudi, osim najkvalitetnijeg aditiviranog evrodizela 5 i tečnog naftnog gasa i evropremijum i domaći BMB-95, kao i dizel D-2, koji će se točiti na tri ostrva opremljena sa tri automata.

U sklopu nove benzinske stanice je i prodavnica sa širokim izborom dodatne autoopreme i ostalih proizvoda, kao i perionica za automatsko pranje motornih vozila, punionica za plinske boce i parking.

Petrol Beograd osim nove benzinske stanice u Vršcu ima i one u Beogradu, Novom Sadu, Petrovaradinu, Valjevu, kao i na autoputu E-75 u blizini Stare Pazove.

Direktor “Petrola Beograd” Aljoša Višnar rekao je da će ta kompanija dodatno investirati u energetski sektor Srbije, uprkos ekonomskoj krizi i otvoriti još novih benzinskih stanica u našoj zemlji u skorijoj budućnosti.

Izvor tanjug.rs

Supported byspot_img
Supported byspot_img
Supported byspot_img

Najnovije vesti

Nastavite sa čitanjem

Crna Gora: Prve aukcije za OIE tek 2025.

Ministarstvo kapitalnih investicija je u julu 2022. godine saopštilo da Crna Gora planira, uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), da pokrene program za uspostavljanje aukcija za obnovljive izvore energije. Iako su gotovo sve države u okruženju...

Region JIE: Cena gasa na berzi CEEGEX u nedelju dostigla 37 evra po MWh

Prosečna ponderisana cena prirodnog gasa na dan unapred tržištu regionalne berze CEEGEX u nedelju 10. decembra dostigla je 36,97 evra po MWh. Tokom radne nedelje cene su iznosile od 37,4 do 40,2 evra po MWh. Na tržištu unutar dana CEEGEX,...

Zapadni Balkan: Koliko region zaostaje u zelenoj tranziciji

I zemlje Zapadnog Balkana prate evropske ciljeve i planiraju da do sredine veka postanu ugljenično neutralne. EU je namenila paket pomoći vredan devet milijardi evra kako bi se državama zapadnog Balkana pomoglo da ostvare ciljeve iz Zelene agende. Uz strateške...
Supported byspot_img
error: Content is protected !!